صفحه: [1]

نويسنده موضوع: مروری بر windows 7  (دفعات بازدید: 645 بار)
Shahryar
مدیر انجمن
*
آفلاین آفلاین

رشته: computer
سال ورود: 86
تعداد ارسال: 1617

تشكر
-اهدا شده: 11
-دريافت شده: 30

ديدن مشخصات
« : ژانویه 08, 2009, 10:06:26 pm »

مروری بر windows 7 
استیو بالمر اعلام کرد که windows 7 beta از امروز در MSDN و برای اعضای Technet در دسترس خواهد بود. همچنین یک نسخه پیش نمایش هم از روز جمعه 9 ژانویه در دسترس عموم خواهد بود.

مشخصات کامپیوتر تست:
Intel Quad Core Q9400 @ 2.66GHz
8GB RAM
nVidia GeForce 9800 GT
24" Monitor - LG246WH Flatron Display
و من از نسخه 64 بیتی برای نصب استفاده کردم.

نصب
نصب خیلی ساده بود و تنها 20 دقیقه طول کشید. نکته جالب این بود که خود ویندوز درایورهای بیشتر سخت افزارهای مرا نصب کرد  و لازم نبود برای هر کدام CD خود را استفاده کنم و این موضوع در وقت خیلی صرفه جویی کرد.

دسکتاپ
در زیر یک عکس از دسکتاپ پیش فرض 7 را مشاهده می کنید:

image

Superbar
و سوپر بار معروف که واقعا زیباست

image

مایکروسافت در ویستا برای نمایش پنجره ها در TaskBar از thumbnail ها استفاده می کرد و این قابلیت در 7 بهبود یافته است.
حالا مشاهده برنامه های در حال اجرا و حرکت میان آن ها بسیار آسان تر شده است.

منوی  start
منوی استارت هم دچار تغییراتی شده که در عکس زیر مشاهده می کنید

image

به طور پیش فرض دکمه ShutDown کامپیوتر را خاموش می کند و شما می توانید این رفتار را با رفتن به properties سوپربار تغییر دهید.

image

منوی کلیک راست دسکتاپ
تغییر بعدی که من متوجه آن شدم منوی راست کلیک بود. حالا شما به راحتی می توانید resolution دسکتاپ خود را تغییر دهید برعکس ویستا.

image

Appearance and Personalization
این گزینه در دسکتاپ شما را مستقیما به منویی می برد که می توانید عکس پس زمینه، قالب، رنگ پنجره ها و  screensaver  خود را تغییر دهید. همچنین شما قابلیت ایجاد قالب های شخصی را نیز دارید که من فکر می کنم هنوز در ابتدای راه است.

image

شما می توانید چندین عکس را برای پس زمنیه خود انتخاب کنید. کاربران در نسحه های قبلی ویندوز برای انجام این کار مجبور بودند از برنامه های جانبی استفاده کنند.

image

Aero Peek

دکمه Show Desktop  حالا به انتهای راست سوپر بار برده شده است. گوشه راست دسکتاپ شما بسیار کاربردی است، اگر شما موستان را به گوشه راست ببرید، پیش نمایشی از پنجره های باز را مشاهده خواهید کرد.

image

Superbar Notifications
در ویندوز 7 کاربر کنترل کاملی بر روی پیغام های که ناگهان (و گاهی همیشه) نمایش داده می شوند دارد. این پیغام ها را به سادگی می توان به صورت دلخواه در آورد.

image

Games
آیا بازی ها هم تغییری کرده اند؟ بله البته، اولین باری که کاربر وارد بخش بازی ها شود به منوی updates and options راهنمایی می شود.

image

من همچنین متوجه چیز جدید شدم : Game Providers

image

Devices and Printers
این یک بخش جالب در ویندوز 7 است که تمامی دستگاه های متصل و چاپگر ها را نمایش می دهد. همچنین می توانید اگر مشکلی با این سخت افزار ها دارید کمک بگیرید. البته زمانی که من از عبارت متصل شده استفاده کردم منظورم تنها قطعات خارجی نبود بلکه قطعات داخلی مثل مانیتور و هارد دیسک را هم شامل می شد.

image

در عکس بالا شما می توانید یک آیکن زرد نزدیک هارد دیسک من ببینید. این نشان دهنده آن است که هارد دیسک من مشکلاتی دارد. پنجره جزییات اطلاعات بیشتری را نمایش می دهد:

image

کمک گرفتن و رفع مشکلات چقدر آسان است؟ کافی است کلیک راست کنید وTroubleshoot  را انتخاب کنید. ویزارد باز شده سعی می کند که مشکل شما را شناسایی کند و راه حل های موجود را نمایش دهد. این ها راه حل های پیشهادی به من بودند:

image

ویندوز سعی می کند که مشکل را حل کند:

image

و در انتها مشکل حل شد

image

اتصال به یک شبکه بی سیم
این کار هیچ وقت به این آسانی نبوده است. کافی است روی آیکن شبکه های بی سیم کلیک کنید تا ببینید جه شبکه هایی در دسترس هستند و به آن ها متصل شوید:

image

شما می توانید مشخص کنید که به طور اتوماتیک به شبکه انتخاب شده وصل شوید:

image

وارد کردن کاید امنیتی اگر شبکه شما برای اتصال به آن نیاز دارد:

image

ویندوز Homegroup
این یک قابلیت جدید در ویندوز 7 است که شما با آن می توانید به راحتی موسیقی، عکس، ویدیو، فایل ها و پرینتر ها را با کامپیوترهای دیگر در این شبکه به اشتراک بگزاید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید به اینجا مراجعه کنید.

image

به نظر می رسد که ویندوز 7 در بیشتر زمینه ها نسبت به ویستا بهبود یافته است و این نسخه Beta نشان می دهد که مایکروسافت نظرات کاربران در مورد ویستا را جدی گرفته است. من به همه توصیه می کنم که 7 را امتحان کنید به خصوص اگر از ویستا ناراضی هستید.

منبع (به نقل از neowin)

براي اين پست, 2 كاربر تشکر کرده اند
snФɯɥФɯ, مسـیحا
« آخرين ويرايش: ژانویه 08, 2009, 10:13:13 pm توسط Shahriar » خارج شده است
Mort3ZA
مدیر انجمن
*
آفلاین آفلاین

رشته: Computer
تعداد ارسال: 1950

تشكر
-اهدا شده: 1157
-دريافت شده: 1960

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : ژانویه 09, 2009, 12:20:07 am »

هنوز نفهمیدن که باید My computer توی دسکتاپ باشه؟  wallbash wallbash wallbash wallbash wallbash wallbash wallbash

بنظرم مهم ترین کاری که باید بکنن پشتیبانی از نرم افزارهای ویندوزهای قبلیه چون اگه اینکارو نکنن بازم مثل ویستا میشه که هیچ کس به خاطر چیزهایی که تو ایکس پی داشته و تو ویستا نداره ،ویستا نصب نمیکنه.
تنها چیزی که کفم رو بریده نصب 20 دقیقه ایه! مگه میشه؟؟؟؟؟؟  blink
راستی کسی میدونه قضیه اون ماهیه چیه؟  confused1 فکر نمی کنم فقط برای قشنگی باشه، باید لوگویی، نشونه ای چیزی باشه....
خارج شده است
snФɯɥФɯ
مدیر اسبق
کاربر متخصص
*
آفلاین آفلاین

رشته: مهندسی کامپیوتر
تعداد ارسال: 995

تشكر
-اهدا شده: 311
-دريافت شده: 1150

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : ژانویه 09, 2009, 12:32:12 am »

خوده مایکروسافت اعلام کرده که هر برنامه ای که روی ویستا نصب میشه رو اینم نصب میشه ...
انگار پایه ویندوز 7 همون ویندوز ویستاست...
خارج شده است
snФɯɥФɯ
مدیر اسبق
کاربر متخصص
*
آفلاین آفلاین

رشته: مهندسی کامپیوتر
تعداد ارسال: 995

تشكر
-اهدا شده: 311
-دريافت شده: 1150

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : ژانویه 09, 2009, 12:50:40 am »

برید اینجا تا یه سری عکس از محیط این ویندوز ببینید...
تقریبا کامله عکسا...
یعنی از هر قسمت ویندوز توش عکس هست ...

از اینجا هم میتونید تمام والپیپرهای ویندوز 7 رو دانلود کنید ...
« آخرين ويرايش: ژانویه 09, 2009, 01:11:35 am توسط mohmous » خارج شده است
صفحه: [1]

تگ ها:
windows  ویندوز 

پرش به :