مروری بر windows 7
استیو بالمر اعلام کرد که windows 7 beta از امروز در MSDN و برای اعضای Technet در دسترس خواهد بود.
همچنین یک نسخه پیش نمایش هم از روز جمعه 9 ژانویه در دسترس عموم خواهد بود.مشخصات کامپیوتر تست:Intel Quad Core Q9400 @ 2.66GHz
8GB RAM
nVidia GeForce 9800 GT
24" Monitor - LG246WH Flatron Display
و من از نسخه 64 بیتی برای نصب استفاده کردم.
نصبنصب خیلی ساده بود و تنها 20 دقیقه طول کشید. نکته جالب این بود که خود ویندوز درایورهای بیشتر سخت افزارهای مرا نصب کرد و لازم نبود برای هر کدام CD خود را استفاده کنم و این موضوع در وقت خیلی صرفه جویی کرد.
دسکتاپدر زیر یک عکس از دسکتاپ پیش فرض 7 را مشاهده می کنید:
Superbarو سوپر بار معروف که واقعا زیباست
مایکروسافت در ویستا برای نمایش پنجره ها در TaskBar از thumbnail ها استفاده می کرد و این قابلیت در 7 بهبود یافته است.
حالا مشاهده برنامه های در حال اجرا و حرکت میان آن ها بسیار آسان تر شده است.
منوی startمنوی استارت هم دچار تغییراتی شده که در عکس زیر مشاهده می کنید
به طور پیش فرض دکمه ShutDown کامپیوتر را خاموش می کند و شما می توانید این رفتار را با رفتن به properties سوپربار تغییر دهید.
منوی کلیک راست دسکتاپتغییر بعدی که من متوجه آن شدم منوی راست کلیک بود. حالا شما به راحتی می توانید resolution دسکتاپ خود را تغییر دهید برعکس ویستا.
Appearance and Personalizationاین گزینه در دسکتاپ شما را مستقیما به منویی می برد که می توانید عکس پس زمینه، قالب، رنگ پنجره ها و screensaver خود را تغییر دهید. همچنین شما قابلیت ایجاد قالب های شخصی را نیز دارید که من فکر می کنم هنوز در ابتدای راه است.
شما می توانید چندین عکس را برای پس زمنیه خود انتخاب کنید. کاربران در نسحه های قبلی ویندوز برای انجام این کار مجبور بودند از برنامه های جانبی استفاده کنند.
Aero Peekدکمه Show Desktop حالا به انتهای راست سوپر بار برده شده است. گوشه راست دسکتاپ شما بسیار کاربردی است، اگر شما موستان را به گوشه راست ببرید، پیش نمایشی از پنجره های باز را مشاهده خواهید کرد.
Superbar Notificationsدر ویندوز 7 کاربر کنترل کاملی بر روی پیغام های که ناگهان (و گاهی همیشه) نمایش داده می شوند دارد. این پیغام ها را به سادگی می توان به صورت دلخواه در آورد.
Gamesآیا بازی ها هم تغییری کرده اند؟ بله البته، اولین باری که کاربر وارد بخش بازی ها شود به منوی updates and options راهنمایی می شود.
من همچنین متوجه چیز جدید شدم : Game Providers
Devices and Printersاین یک بخش جالب در ویندوز 7 است که تمامی دستگاه های متصل و چاپگر ها را نمایش می دهد. همچنین می توانید اگر مشکلی با این سخت افزار ها دارید کمک بگیرید. البته زمانی که من از عبارت متصل شده استفاده کردم منظورم تنها قطعات خارجی نبود بلکه قطعات داخلی مثل مانیتور و هارد دیسک را هم شامل می شد.
در عکس بالا شما می توانید یک آیکن زرد نزدیک هارد دیسک من ببینید. این نشان دهنده آن است که هارد دیسک من مشکلاتی دارد. پنجره جزییات اطلاعات بیشتری را نمایش می دهد:
کمک گرفتن و رفع مشکلات چقدر آسان است؟ کافی است کلیک راست کنید وTroubleshoot را انتخاب کنید. ویزارد باز شده سعی می کند که مشکل شما را شناسایی کند و راه حل های موجود را نمایش دهد. این ها راه حل های پیشهادی به من بودند:
ویندوز سعی می کند که مشکل را حل کند:
و در انتها مشکل حل شد
اتصال به یک شبکه بی سیماین کار هیچ وقت به این آسانی نبوده است. کافی است روی آیکن شبکه های بی سیم کلیک کنید تا ببینید جه شبکه هایی در دسترس هستند و به آن ها متصل شوید:
شما می توانید مشخص کنید که به طور اتوماتیک به شبکه انتخاب شده وصل شوید:
وارد کردن کاید امنیتی اگر شبکه شما برای اتصال به آن نیاز دارد:
ویندوز Homegroupاین یک قابلیت جدید در ویندوز 7 است که شما با آن می توانید به راحتی موسیقی، عکس، ویدیو، فایل ها و پرینتر ها را با کامپیوترهای دیگر در این شبکه به اشتراک بگزاید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید به
اینجا مراجعه کنید.
به نظر می رسد که ویندوز 7 در بیشتر زمینه ها نسبت به ویستا بهبود یافته است و این نسخه Beta نشان می دهد که مایکروسافت نظرات کاربران در مورد ویستا را جدی گرفته است. من به همه توصیه می کنم که 7 را امتحان کنید به خصوص اگر از ویستا ناراضی هستید.
منبع (به نقل از neowin)